Transport Grup

Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter

9-19 seats

Rezervă
Mercedes Trituro

Mercedes Trituro

Mercedes Trituro

19-32 seats

Rezervă
Neoplan Skyliner

Neoplan Skyliner

Neoplan Skyliner

33-49 seats

Rezervă

Limuzine elegante Mercedes Benz conduse de soferi vorbitori de limba engleza, imbracati in uniforma, este propunerea noastra pentru a ajunge de la aeroport catre oras sau invers in cele mai bune conditii de siguranta si confort.

Experienta de 14 ani in domeniul serviciilor de inchiriere masini cu sofer, deservind clienti ai hotelurilor de 5***** din Bucuresti, ne-a ajutat in a identifica si a raspunde nevoilor de transport ale persoanelor care calatoresc, atat in interes de serviciu cat si pentru a descoperi locuri noi.

Punem la dispozitia clientilor nostri soferi cu experienta in domeniul ospitalitatii, ce vor astepta pasagerii conform rezervarii efectuate, pentru a ii conduce la destinatia dorita cu autovehicule in perfecta stare tehnica si estetica.

Pentru preluarile de la aeroport C&I RentAuto garanteaza acces in parcarea VIP a aeroportului.

Transferuri private de aeroport se pot organiza si pentru grupuri cu numar mai mare de participanti, in functie de numarul final de pasageri se aloca masina potrivita, cu numar suficient de locuri si spatiu pentru bagaje.

Cum prima impresie conteaza, in cadrul evenimentelor cu oaspeti ale caror preluari se fac din Aeroportul Otopeni, C&I RentAuto aloca un reprezentant responsabil de eveniment care intampina oaspetii in aeroport, pentru un transfer mai facil catre autovehiculele cu sofer rezervate.

Tarife transferuri private

Maxim 3 pasageri - Mercedes E-Class: 35 euro
Maxim 3 pasageri - Mercedes S-Class: 50 euro
Maxim 7 pasageri - Mercedes Vito: 45 euro

WhatsApp